Belkinin nappikuulokkeet istuvat mukavasti korviin – omalla kohdallani kuulokkeet myötäilivät täydellisesti korvan sisäreunaa. Akunkestoltaan malli sijoittuu luokkansa paremmalle puolelle: 5 h kuulokkeista ja 19 h kotelosta. IPX5-luokituksen ansiosta kuulokkeet toimivat myös sateella ja treenatessa.
Lue myös: Belkin Soundform Elite – Yhteistyössä musiikin hyväksi
Belkin SoundFormin äänenlaatu
Ääni on melko tasapainoinen. Tämän päivän pop kuulostaa miellyttävältä ja basso täyteläiseltä, ja diskantti saa ylä-äänten vivahteet esiin. Myös akustinen musiikki kuulostaa hyvältä, mutta keveämpien naislaulajien kohdalla s-äänteet terävöityvät liikaa, samoin kuin hi-hatit ja symbaalit. Kovin suuresta miinuksesta ei ole kyse, vaan Belkin SoundForm toistaa hintaansa nähden ääntä oikein hyvin. Sen sijaan puheluissa ääni on ohut ja äänenvoimakkuudeltaan turhan hiljainen.
Kuulokenappeja voi painella volyyminsäätöä, kappaleiden vaihtoa ja puheavustajan aktivoimista varten. Homma toimii ihan hyvin, mutta napit tottelevat käskyjä laiskasti ja välillä tulee koventaneensa volyymia kun olisi vain halunnut laittaa musiikin pauselle.
Jäimme pohtimaan, miksi kuulokkeiden lataukseen on valittu hidas micro-USB tämän päivän USB-C:n sijaan?
Myös tässä testissä
Skullcandy Dime
Hyvää ääntä pikkurahalla
Skullcandy Dime on pieni ja tyylikäs kuulokemalli, jonka kotelo mahtuu taskuun kuin taskuun. Äänenlaatukin on hyvä, mutta samaa ei voi sanoa akunkestosta.
Feel Nanobuds Air
Premiumista pettymykseksi
Ensivaikutelma Feel Nanobuds Air -kuulokkeista on ihastuttava niiden supertyylikkään kotelon ansiosta. Loppukohtaaminen onkin lähes pelkkää alamäkeä.
Supra Zero-TX
Eniten vastinetta rahoille
Näin edullisesti ei saa parempia kuulokkeita kuin Supra Zero-TX, kunhan vastamelun puuttuminen ei haittaa.
Jabra Elite 3
Melkein kaikki kohdallaan
Jabra Elite 3 -kuulokkeista ei oikeastaan puutu mitään.
Sony WF-C500
Näin se homma toimii
Sony WF-C500 tarjoaa luokkansa parasta ääntä, kunhan ei pelkää äänen peukaloimista.