Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Roomba Combo 2 Essential huolehtii itse itsestään

Irobotin Essential-sarjan uusi jäsen on varustettu latausasemalla, joka tyhjentää imurin pölyt säiliöön.

/ 04.10.2024 - 13:55
Roomba Combo 2 Essential huolehtii itse itsestään

Ne, jotka ovat pitäneet iRobotin edistyksellisimpiä Roomba-robotti-imureita liian tyyriinä, ovat voineet säästää valitsemalla Essential-sarjan mallin. Niistä tosin on riisuttu hienoimmat käytännölliset ominaisuudet, mikä vaatii usein käyttäjältä pientä vaivannäköä. Mutta uutuusmalli Roomba Combo 2 Essential vaikuttaa olevan kivasti jo puolivälissä matkalla premium-ominaisuuksia!

Lue myös: iRobot Roomba Combo i5+ – Testin tyylikkäin

Odotetuin uutuus Essential-sarjassa on varmasti AutoEmpty-latausasema, jonka pölypussiin robotti-imuri tyhjentää itse pölysäiliönsä. Pölypussiin taas mahtuu 60 päivän pölyt, ja pussia vaihtaessa se sulkeutuu automaattisesti siten, ettei allergikkojen tarvitse kärsiä ilmaan pölähtävistä hiukkasista.

Kuva: iRobot

Aiemmin tänä vuonna julkaistu Roomba Combo Essential on saanut käyttäjiltä kiitosta helppokäyttöisyydestään, tehokkuudestsaan ja hyvästä hinta-laatusuhteestaan. Sitäkin tehokkaampi ja automaattityhjennyksen ansiosta aikaa säästävämpi Roomba Combo 2 Essential on ainutlaatuinen yhdistelmä siivoustehoa, luotettavuutta, yksinkertaisuutta ja laatua, iRobotin tuotepäällikkö Barry Schliesmann sanoo.

Combo 2 Essentialissa on aiempia malleja tuplasti kovempi imuteho. Siivousrobotti on varustettu eri pinnoille sopivalla harjalla, reunanpuhdistusharjalla ja uudelleen käytettävällä mikrokuitumopilla. Imutehoa voi säätää neliportaisella asteikolla, ja moppaus käyttää pesunestettä kolmeportaisella systeemillä, joten kaikille pinnoille löytyy sopivin pesuteho.

Roomba Combo 2 Essential White Photo Insitu Underside Footprint Caption Overlay 4000x4000 fi FI
Kuva: iRobot

Siivousrobotin voi asettaa siivoamaan, kun poistuu kotoa, jolloin pääsee nauttimaan puhtaista lattioista taas kotiin palatessaan. Laitteen akku kestää 120 minuuttia siivousta, minkä pitäisi riittää hyvin keskikokoisen kodin siivoukseen yhdellä latauksella.

Hinta ja saatavuus

Uusi iRobot Roomba Combo 2 Essential on nyt myynnissä 400 euron suositushintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sehän pyörii!

Kaksi pizzaa kerralla: Ooni Koda 2 Max

Pyörivä valvontakamera Ringiltä

Moderni ilme katkaisijoita ja pistorasioita myöten

Hiljainen puutarhatraktori isolle pihalle

Turvaa älykotiin

Ääni & Kuva
Scroll to Top