Chef Matteo Crosta 16″ -pizzauunin kerrotaan jakavan lämmön tasaisesti koko pohjaan. U-mallinen poltin kuumentaa halkaisijaltaan 40 cm:n kokoista paistokiveä kolmelta sivulta, mutta koska kivi pyörii, pitäisi pizzan paistua tasaisesti.
Valmistajan mukaan uuni saavuttaa 450°C kymmenessä minuutissa, jonka jälkeen pizzan pitäisi kypsyä 90 sekunnissa. Säädettävällä polttimolla lämpötilaa voi säätää tarkasti. Uunissa on taittuvat jalat, joten sen saa helposti kuljetettua ja säilöttyä.
Tasaisesti paistetun pizzan valmistaminen on oma taiteenlajinsa, mutta uuden pyörivällä alustalla varustetun pizzauunimme ansiosta onnistuvat aidot napolilaiset pizzat kotipihallakin. Tämä on kesäjuhlien ja koti-iltojen varma hitti”, sanoo Ruotsin Powerin tuotepäällikkö Christie Kritikos.
Hinta ja saatavuus
Chef Matteo Crosta 16″ on saatavilla Power-myymälöistä nyt suositushintaan 399 euroa.
Lue myös: Oonilta kahden paistoalueen pizzauuni