Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

Pro-Ject T1 EVO -levysoittimet pian kaupoissa

Pro-Jectin uudesta levysoittimesta on kolme versiota – myös langaton.

/ 25.09.2024 - 10:17
Pro-Ject T1 EVO -levysoittimet pian kaupoissa

Uuden levysoittimen hankinnan ei tarvitse olla monimutkaista tai edes kovin kallista. Näin näyttää ajattelevan ainakin Pro-Ject, joka toi markkinoille kolme uutta edullisen pään levysoitinta, joista voi valita sen, jonka toiminnot sopivat itselle parhaiten.

Nämä kolme uutuutta ovat käytännössä sama malli pienin eroin: yksinkertaisin ja halvin on T1 Evo, jonka lisäksi valikoimassa on esivahvistimella varustettu T1 Evo Phono sekä Bluetooth-yhteydellä varustettu T1 Evo BT.

T1 EVO BT switch scaled
Kuva: Pro-Ject

T1 Evo on kytkettävä esivahvistimella varustettuun vahvistimeen, kun taas T1 Evo Phonon kanssa sopii melkein mikä vain laite: langattomat kaiuttimet linjasisääntulolla tai mikä vain vahvistin ilman esivahvistinta. Langattomassa Bluetooth-versiossa on aptX HD, joka tekee äänenlaadusta parempaa, kun striimaa musiikkia levysoittimelta kaiuttimiin tai langattomiin kuulokkeisiin.

T1 EVO Output BT scaled
Kuva: Pro-Ject

Soittimessa on 218 mm pitkä varsi alumiinisella putkella. Hihnavetoisen LP-soittimen levy on 18 mm paksua lasia, jonka päällä on huopamatto.

T1 EVO toimitetaan Pro-Jectin omalla Connect it -phonokaapelilla, pölysuojalla ja valmiiksi asennetulla Ortofonin OM10-MM-äänirasialla.

T1 EVO StereoBoxS3BT SB3E scaled
Kuva: Pro-Ject

Levysoitin on saatavana mustana, valkoisena ja perinteitä arvostavia ajatellen myös pähkinäviiluisena.

T1 Evo on jo matkalla kauppoihin, ja perusversion suositushinta on 400 euroa. T1 Evo Phono maksaa 450 euroa ja T1 Evo BT 500 euroa.

T1 EVO all colours
Kuva: Pro-Ject

Lue myös: Pro-Ject The Classic Evo – Dynaamista ja erottelevaa vinyylisointia

Lasse Svendsen
Päätoimittaja. Lasse on työskennellyt LB Ääni ja Kuvassa vuodesta 1999 ja ehtinyt urallaan kirjoittaa valokuvauksesta ja kameroista, hifistä sekä autoista erilaisiin norjalaisiin aikakauslehtiin. Intohimo alaan syttyi 1980 Garrard-levysoittimien, Tandberg-vahvistimen ja Jamo-kaiutinparin myötä. Lasse kirjoittaa LB Ääni & Kuvaan etenkin kameroista, hifistä, tietokoneista ja autoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pro-Jectin all-in-one-levysoitin

Yamahan vastaanottimille Roon-tuki

LG DukeBox - nykypäivän jukebox

Pink Floydia pyörimään!

Striimaa vinyylejä häviöttömästi

Vihdoin parempaa Spotify-ääntä?

Ääni & Kuva
Scroll to Top