Älykoti Autot Hi-fi Kaiuttimet Kotiteatteri Kuulokkeet Mobiililaitteet Tekniikka Tietokoneet & oheislaitteet TV Valokuvaus & video

Uutinen

LB Ääni & Kuva valitsi vuoden parhaat 2023-2024

LB Ääni & Kuva valitsi vuoden parhaat 2023-2024

/ 30.10.2023 - 12:06
LB Ääni & Kuva valitsi vuoden parhaat 2023-2024

LB Ääni & Kuva testaa vuosittain yli 400 laitetta eri tuotekategorioista – enemmän kuin suuret kansainväliset mediat!

Niinpä on aina yhtä jännittävää nähdä, mitä toimittajamme valitsevat tästä valtavasta joukosta Vuoden parhaaksi. Suosituksemme perustuvat vuosien kokemukseen, ja jokainen palkittu tuote on käynyt läpi testimme, joissa noudatamme tarkkoja vertailukriteerejä.

Viime viikkoina toimituksessa on ahkerasti pohdittu ehdokkaita ja voittajia, jotka kuvaisivat jokaisen tuotekategorian uusimpia ja relevanteimpia ominaisuuksia. Kävimme läpi 120 suosittelun arvoiseksi katsomaamme tuotetta ja valitsimme niistä 35 voittajaa, jotka edustavat eri tuoteryhmiä ja hintaluokkia, jotka on jaettu tasoihin Basic, Premium, Highend ja jopa Ultra-Highend. Palkitsimme myös vuoden parhaan elokuvan ja sarjan sekä annoimme kunniamaininnan arvostamallemme yritykselle.

Jotta valintojen tekeminen olisi vieläkin helpompaa, olemme kirjoittaneet jokaisen pääkategorian yhteyteen pienen oppaan, jossa kerrotaan lyhyesti, mitä ominaisuuksia ja toimintoja on syytä huomioida, kun lähtee tekniikkaostoksille.

Etsitpä sitten uutta televisiota, kaiuttimia, vahvistinta, kameraa tai vastamelukuulokkeita, löytyy voittajiemme joukosta varmasti juuri sinulle sopivin malli. Luota meihin, testaamme nimittäin sinua varten!

 

Katso kaikki voittajat tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ääni & Kuva
Scroll to Top